Search found 5 matches

by fmonster1283
22 Mar 2024, 22:33
Forum: System Update
Topic: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed
Replies: 8
Views: 536
Germany

Re: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed

Ok. Then I'll try it.
Can you use the M2 SSD during operation?
I installed 2 M2 SSDs where the system is installed.
by fmonster1283
22 Mar 2024, 20:32
Forum: System Update
Topic: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed
Replies: 8
Views: 536
Germany

Re: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed

ldd /usr/sbin/php-fpm linux-vdso.so.1 (0x00007fffed9f3000) libcrypt.so.1 => /lib/libcrypt.so.1 (0x00007f35e25cf000) libreadline.so.8 => /usr/lib/libreadline.so.8 (0x00007f35e2387000) libncurses.so.6 => /usr/lib/libncurses.so.6 (0x00007f35e2146000) libpq.so.5 => /usr/lib/libpq.so.5 (0x00007f35e1f0100...
by fmonster1283
22 Mar 2024, 03:02
Forum: System Update
Topic: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed
Replies: 8
Views: 536
Germany

Re: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed

ldd /usr/sbin/php=fpm ldd: /usr/sbin/php=fpm: No such file or directory ldd /usr/sbin/TOSDaemon linux-vdso.so.1 (0x00007ffc36c93000) libresolv.so.2 => /lib/libresolv.so.2 (0x00007fc66e4e0000) libpthread.so.0 => /lib/libpthread.so.0 (0x00007fc66e2c2000) libpam.so.0 => /lib/libpam.so.0 (0x00007fc66e0b...
by fmonster1283
22 Mar 2024, 02:58
Forum: System Update
Topic: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed
Replies: 8
Views: 536
Germany

Re: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed

ldd /usr/sbin/nginx linux-vdso.so.1 (0x00007ffcd8564000) libdl.so.2 => /lib/libdl.so.2 (0x00007f49806ef000) libpthread.so.0 => /lib/libpthread.so.0 (0x00007f49804d1000) libcrypt.so.1 => /lib/libcrypt.so.1 (0x00007f498029a000) libexpat.so.1 => /usr/lib/libexpat.so.1 (0x00007f4980af0000) libpcre.so.1 ...
by fmonster1283
21 Mar 2024, 04:05
Forum: System Update
Topic: After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed
Replies: 8
Views: 536
Germany

After updating to 5.1.123, WebGui cannot be accessed

Hello, Yesterday I updated my NAS F2.223 from 5.1.100 to 5.1.123. Since restarting the NAS I can no longer access the webgui. The page does not load. The website is not accessible. I have access via SSh and SMB. Docker is also still running in the background. The support said only a new installation...

Go to advanced search